duminică, 19 septembrie 2010

Astronautii NASA confirma existenta OZN-urilor















- Marturiile unor astronauti NASA in privinta OZN-urilor ne-ar putea oferi o imagine mult mai clara a acestui mister care ii preocupa pe oameni de mult timp. Informatiile vin de la cea mai credibila sursa: cei care au fost in spatiu. Detalii:


* Dovada existentei extraterestrilor ar putea aparea in urmatorii 25 de ani... NASA confirmă că de Pământ se apropie o navă extraterestră...Semnale inteligente de la câteva stele din apropiere... FOSTUL LIDER DE LA KREMLIN, Mihail Gorbaciov , A RECUNOSCUT EXISTENTA OZN - urilor in Rusia...Stephen Hawking avertizează: Ar fi mai bine ca oamenii să evite contactul cu extratereştrii:
* Descoperiri incredibile - Liniile Nazca din Peru îşi etalează secretele... Pietrele gravate din Ica: o biblioteca preistorica...FILM (National Geographic): Is it Real? - Ancient Astronauts / Extraterestrii Pe Pamant ? - Paleoastronautii - ( subtitrare romana )... ISTORIA NECUNOSCUTA A OMENIRII... ASTRONAUTII ANTICHITATII... De vorba cu zeii... FILM: Chariots of the GODS (Erich von Daniken)... FILM (History Channel): Ancient Aliens (2009):