joi, 9 septembrie 2010

Un lider islamic cere organizarea "Zilei arderii steagului american" la 11 septembrie










- Liderul grupării islamice Islam4UK, un activist radical din Marea Britanie, a cerut musulmanilor din întreaga lume să dea foc steagului Statelor Unite în faţa ambasadelor americane, pe data de 11 septembrie.
Acţiunea se doreşte a fi o răzbunare a islamicilor faţă de planul lui Terry Jones de a arde în Florida, pe aceeaşi dată, Coranul, cartea sfântă a Islamului. Detalii:

* Arderea in public a Coranului poate declansa un Razboi Mondial... Cateva luni pana la Armaghedon... Un atac contra Iranului va distruge Israelul... Blair: Trebuie sa ne pregatim de razboi cu Iranul (Video)... Se pregateste intrarea Romaniei in razboiul cu Iranul - OPREA VREA SA CONVOACE 500.000 DE REZERVISTI... Medvedev: "Un atac israelian asupra Iranului ar putea duce la un război nuclear...Al Qaeda din Yemen cere islamistilor sa se pregateasca pentru razboiul dintre Israel si Iran...Un nou război va izbucni în Orientul Mijlociu în toamnă, spun experţii ruşi... Codul lui Nostradamus si Biblia despre al Treilea Razboi Mondial... Fidel Castro: SUA ar putea provoca un război nuclear dacă atacă Iranul...Un rabin în vârstă de 108 ani prezice venirea lui Mesia în zilele noastre…şi e vorba de Iisus Hristos!: