marți, 14 septembrie 2010

De ce se agita Agentia Spatiala Americana?! - NASA AFIRMA CA IN 2012 NU VA FI APOCALIPSA












- "Nu exista o baza reala pentru aceste presupuneri", se arata pe site-ul NASA * "Maya ramane o civilizatie puternica si misterioasa, dar in 2012 nu se va intampla nimic, in afara de o eclipsa solara in noiembrie" * "Planeta Eris exista dar nu se va ciocni cu Terra ci va trece la mare-mare distanta"* "Daca ar fi fost vorba despre vreo ciocnire, astronomii ar fi stiut cu 10 ani in urma". Detalii:

* Planeta X/Eris/Nibiru trece printre Marte si Jupiter... NICODATA nu a produs Sfarsitul Omenirii... exista insa o serie de dezastre naturale:
* Încălzirea globală apare şi pe Marte şi pe alte planete. Şi acolo sunt oameni care să producă efectul de seră?... National Geographic (December 24, 2009): Polul Nord magnetic se deplaseaza spre sud...Live Science ( 29 July 2010)/National Geographic (November 19, 2008): "Un Misterios Obiect Astrofizic bombardeaza Pamantul cu raze cosmice":
*Furtuna Solara - Potrivit astronomilor de la NASA, unda de soc care ar urma sa loveasca Pamantul in 2012 sau 2013 va avea forta a 100 de milioane de bombe cu hidrogen:
* Ne va lovi un asteroid? Astronautii se pregatesc pentru el... NASA recunoaste existenta Planetei X: