duminică, 7 noiembrie 2010

Geologii averizeaza asupra unei mega-eruptii - Planeta X













- Intr-un articol aparut in Der Spiegel, specialistii vulcanologi averizeaza omerirea asupra unei mega eruptii vulcanice in Indonezia, data fiind rata mare a activitatii vulcanice din zona, comparabila cu cea de acum 10.000 de ani, cand a avut loc o eruptie similara, care a intunecat emisfera sudica a Planetei, producand pagube si efecte climaterice majore si in cea boreala. Detalii:

- Planeta Zeilor (Nibiru, X, Nemesis, Eris) a sosit! - Numeroasea anomalii climatice terestre, precum si eruptii de vulcani, cutremure, tsunami, dar si fotografii ale spatiului cosmic "de sub soare" confirma intrarea in sistemul solar a Planetei Nibiru



* Un nou vulcan ar putea erupe in Islanda... Presedintele Islandei vesteste o iminenta eruptie catastrofala... STUDIU: Tot mai multi vulcani vor erupe pe Terra... Geologi: O explozie a vulcanului de langa Napoli este iminenta... Experţi: Vulcanul italian Ischia ar putea erupe:

* Un asterioid de 800 m va lovi Antartica in 2012 scufundand Bucurestii... NASA recunoaste existenta planetei X... Un urias obiect intunecat ar putea sta la panda in apropierea sistemului nostru solar, aruncand din cand in cand cu comete in directia Terrei... Planurile de urgenta ale SUA ... Congresul american a primit o scrisoare in acest sens din partea consilierului pe probleme de stiinta al Casei Albe...Stephen Hawking: Rasa umană va dispărea dacă nu colonizează spatiul (VIDEO):