luni, 15 noiembrie 2010

NASA a descoperit cea mai tânără gaură neagră










- NASA a descoperit cea mai tânără gaură neagră aflată în vecinătatea Terrei, într-o altă galaxie. Aceasta se află la 50 de milioane de ani lumină, o distanţă foarte mare de Pământ, dar suficient de aproape pentru astrofizicieni, astfel încât aceştia să-i poată studia evoluţia. Detalii:

- Ce este o gaură neagră şi care sunt efectele ei - Fenomenul astronomic denumit "black hole" a fost explicat încă din secolul 18. Wikipedia defineşte "gaura neagră" ca un obiect astronomic limitat de o suprafaţă în interiorul căreia câmpul gravitaţional este atât de puternic, încât nimic nu poate scăpa din interiorul aceastei suprafaţe, cunoscută şi sub denumirea de „orizontul evenimentului”. Detalii:

* NASA va anunta luni ca exista un misterios corp ceresc langa Pamant... NASA recunoaste existenta planetei X ... Un urias obiect intunecat ar putea sta la panda in apropierea sistemului nostru solar, aruncand din cand in cand cu comete in directia Terrei... Un asterioid de 800 m va lovi Antartica in 2012... 2/3 din gheata din Antarctica sa se scufunde in mare si sa se topeasca... restul de gheata de pe Antartica sa se topeasca in totalitate in maximum doua luni de la impact... Planurile de urgenta ale SUA ... Congresul american a primit o scrisoare in acest sens din partea consilierului pe probleme de stiinta al Casei Albe... Astronautii canadienii si americanii incep sa puna in aplicare planurile de salvare a planetei... Stephen Hawking: Rasa umană va dispărea dacă nu colonizează spatiul (VIDEO)... O potentiala catastrofa: inversarea polilor planetei... National Geographic News (19 noiembrie 2008): Exista materie neagra in Antarctica? - In timpul unei misiuni de cercetare care se desfasoara in Antarctica, o echipa de oameni de stiinta a capturat si masurat electroni cu o incarcatura neobisnuita, care ar putea indica prezenta unui MISTERIOS OBIECT ASTROFIZIC care bombardeaza Pamantul cu raze cosmice... "Planeta X exista" - cosmonaut Marina Popovich... Televiziunea Rusa despre Planeta X /Nibiru: