joi, 25 noiembrie 2010

VIDEO: Nibiru (ce va aduce Apocalipsa în 2011) şi “crucea albastră” a lui Iisus sunt vizibile pe cer













- Un videoclip foarte interesant, postat doar de câteva zile pe You Tube, face furori pe Internet. E vorba de un bărbat din Statele Unite (pe nume Henning Kemner) care, pornind de la un program de vizualizat stelele (Stellarium) şi de la o poză realizată de soţia sa în zona statului american Indiana, a ajuns la concluzia că planeta Nibiru este vizibilă pe Pământ. Kemner crede că există o conspiraţie mondială privind ascunderea planetei Nibiru de ochii lumii, prin împrăştierea de către avioane a aşa-ziselor “urme chimice” (sau “chemtrails” cum sunt ele cunoscute în limba engleză), care ar avea rolul de a masca (cât se poate) prezenţa planetei Nibiru. Detalii:

* NASA recunoaste existenta planetei X ... Un urias obiect intunecat ar putea sta la panda in apropierea sistemului nostru solar, aruncand din cand in cand cu comete in directia Terrei:

* Un asterioid de 800 m va lovi Antartica in 2012... 2/3 din gheata din Antarctica sa se scufunde in mare si sa se topeasca... restul de gheata de pe Antartica sa se topeasca in totalitate in maximum doua luni de la impact.... 149 de asteroizi periculosi pentru Pamant: Vanatoarea poate incepe! -Planurile de urgenta ale SUA ... Congresul american a primit o scrisoare in acest sens din partea consilierului pe probleme de stiinta al Casei Albe... NASA vrea să aterizeze pe un asteroid care ar putea lovi Pămantul... Astronautii canadienii si americanii incep sa puna in aplicare planurile de salvare a planetei... Stephen Hawking: Rasa umană va dispărea dacă nu colonizează spatiul (VIDEO):

* Geologii averizeaza asupra unei mega-eruptii - Planeta X:

* A fost descoperită o planetă cu atmosferă şi gravitaţie FOTO ŞI VIDEO... Fratele geaman al Terrei va fi descoperit anul acesta..."Avatar" demonstreaza existenta extraterestrilor de pe planeta Nibiru pe Pamant... "Pandora" din filmul "Avatar" poate exista in Univers!:
* O potentiala catastrofa: inversarea polilor planetei... National Geographic News (19 noiembrie 2008): Exista materie neagra in Antarctica? - In timpul unei misiuni de cercetare care se desfasoara in Antarctica, o echipa de oameni de stiinta a capturat si masurat electroni cu o incarcatura neobisnuita, care ar putea indica prezenta unui MISTERIOS OBIECT ASTROFIZIC care bombardeaza Pamantul cu raze cosmice... "Planeta X exista" - cosmonaut Marina Popovich... Televiziunea Rusa despre Planeta X /Nibiru: