joi, 18 noiembrie 2010

Suntem copiii extraterestrilor? Originea extraterestra a vietii pe Pamant (I)









- Teorii asupra originii vietii pe Pamant sunt multe, mai ales ca diversele conceptii se imbogatesc, neincetat, cu tot felul de variante. Fiecare proiect de cercetare aduce o variatie, schimba un amanunt si creeaza, practic, o noua teorie. In linii mari, toate pot fi clasificate in 4 categorii. Creationismul, generatia spontana, evolutionismul si panspermia sunt cei patru stalpi pe care se sprijina vastul conglomerat al ipotezelor. Detalii:

* Noi teorii privind originea vietii pe Terra... Viata pe Terra provine din spatiul extra-atmosferic sustin specialistii de la Lawrence Livermore National Laboratory... Bacteriile au trăit 533 de zile în spaţiu, în afara Staţiei Spaţiale Internaţionale... NASA: Un meteorit marţian a adus viaţa pe Pământ... Francis Crick, laureat al premiului Nobel pentru descoperirea ADN-ului, în lucrarea „Viata însasi, originea si natura ei” a afirmat ca „viata pe Pamânt a fost adusa aici de microorganisme de pe alta planeta indepartata, microorganismele calatorind in corpul unei nave spatiale trimise pe Pamânt de o civilizatie superioara, care s-a dezvoltat in alta parte, cu citeva miliarde de ani in urma”...Descrierile antice ale sistemului solar sunt exacte - STIINTA CONFIRMA GENEZA... Paulescu si Darwin sau argumentele stiintifice contra unei teorii pseudostiintifice... . FILM (National Geographic): Extraterestrii Pe Pamant ?...FILM: Darwin (English) - Prabusirea teoriei evolutioniste (subtitrare romana):
* FILM (National Geographic): Extraterestrii Pe Pamant ? - Paleoastronautii - ( subtitrare romana )... FILM: Chariots of the GODS (Erich von Daniken)... FILM (History Channel): Ancient Aliens (2009)... Ne-au vizitat extraterestrii inca din trecutul indepartat?... Stenogramele OZN: Dovezi ale existentei extraterestrilor II... Fenomenul OZN in Romania – o realitate mai aproape decat ne-am inchipui: