sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Video: Reagan, Rusia, Scutul antiracheta si Zeii Astronauti












Foto: en.wikipedia.org




- Rusia va participa la scutul antiracheta, a anuntat sambata Anders Fogh Rasmussen, secretarul general al NATO.
Presedintele rus Dimitri Medvedev a acceptat propunerea NATO de a participa la scutul antiracheta, in cadrul intalnirilor de la summit-ul NATO ce are loc la Lisabona, potrivit CriEnglish. Detalii:

- Zei astronauţi... Reagan si extratereştrii. La scurt timp după alegerea sa ca preşedinte al SUA, Ronald Reagan a manifestat deseori o adevărată fixaţie referitoare la posibilitatea unei ameninţări venite din spaţiu. Multe dintre discursurile şi cuvăntările sale făceau referiri la posibile atacuri şi invazii extraterestre, ce ar fi constituit o serioasă ameninţare pentru locuitorii Terrei. Potrivit consilierilor săi din perioada petrecută la Casa Albă, retorica virulentă şi intărirea forţelor armate ascundeau teama de o confruntare cu fiinţe de pe alte planete. Reagan şi-a expus teoria cu privire la un posibil atac extraterestru in cadrul intălnirii cu fostul preşedinte rus, Mihail Gorbaciov, şi in cuvăntarea rostită la cea de-a 42-a Adunare Generală ONU, la 21 septembrie 1987:

* Mihai Gorbaciov a fost primul si ultimul lider national care a recunoscut chestiunea obiectelor zburatoare neidentificate in Rusia: