sâmbătă, 13 noiembrie 2010

Cercetători NASA: Câmpul magnetic al Terrei va fi afectat în două zile de o explozie solară


- Cercetătorii NASA sunt în alertă după ce, cu ajutorul observatorului astronomic, au surprins o explozie solară, care ar putea avea efecte grave asupra Pământului. Detalii:

*Ministrul britanic al Apărării: "Exploziile solare ar putea paraliza Marea Britanie"... Furtuna Solara - Potrivit astronomilor de la NASA, unda de soc care ar urma sa loveasca Pamantul in 2012 sau 2013 va avea forta a 100 de milioane de bombe cu hidrogen:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/09/exploziile-solare-ar-putea-paraliza.html
* Transmisiune in direct de Maxima Importanta: NASA VA ANUNTA LUNI CA EXISTA UN MISTERIOS CORP CERESC LANGA PAMANT... National Geographic (19.11.2008): "Neobisnuit Obiect Astrofizic care bombardeaza Pamantul cu raze cosmice"... NASA recunoaste existenta planetei X ... Un urias obiect intunecat ar putea sta la panda in apropierea sistemului nostru solar, aruncand din cand in cand cu comete in directia Terrei... Un asterioid de 800 m va lovi Antartica in 2012... 2/3 din gheata din Antarctica sa se scufunde in mare si sa se topeasca... restul de gheata de pe Antartica sa se topeasca in totalitate in maximum doua luni de la impact.... 149 de asteroizi periculosi pentru Pamant: Vanatoarea poate incepe! -Planurile de urgenta ale SUA ... Congresul american a primit o scrisoare in acest sens din partea consilierului pe probleme de stiinta al Casei Albe... NASA vrea să aterizeze pe un asteroid care ar putea lovi Pămantul... Astronautii canadienii si americanii incep sa puna in aplicare planurile de salvare a planetei... Stephen Hawking: Rasa umană va dispărea dacă nu colonizează spatiul (VIDEO)... Geologii averizeaza asupra unei mega-eruptii - Planeta X... O potentiala catastrofa: inversarea polilor planetei... National Geographic News (19 noiembrie 2008): Exista materie neagra in Antarctica? - In timpul unei misiuni de cercetare care se desfasoara in Antarctica, o echipa de oameni de stiinta a capturat si masurat electroni cu o incarcatura neobisnuita, care ar putea indica prezenta unui MISTERIOS OBIECT ASTROFIZIC care bombardeaza Pamantul cu raze cosmice... "Planeta X exista" - cosmonaut Marina Popovich... Televiziunea Rusa despre Planeta X /Nibiru: