sâmbătă, 25 octombrie 2008

STEAUA DIN BETHLEEM
- Lăcaşurile secrete ale leului”
, de George Hunt Williamson:

"Teologii se înş
eală asupra 'luminii supranaturale' generate de stea, pe care au văzut-o Magii. În realitate, era vorba de o navă spaţială, aceeaşi care condusese poporul lui Israel afară din Egipt, care îl hrănise cu „mană” timp de 40 de ani şi care trimisese 'aparatele de recunoaştere', pentru a uşura intrarea evreilor pe 'Pământul Făgăduinţei.
Nava se întorsese, acum, pentru a vesti naşterea lui Isus – Fiinţa Supremă a sistemului nostru solar, Fiul lui Dumnezeu! Când magii au ajuns la Bethleem, Isus nu se afla în „staul”, cum se crede în general, ci într-o „casă”. (Matei 2:11).
- „Astralii în Antichitate”, de W. Raymond Drake:
"Astrologii au sugerat că această aşa zisă 'stea' ar fi fost o conjuncţie a planetelor Marte, Jupiter si Venus, deşi ele nu pot apărea brusc şi nici nu se pot deplasa ca un singur corp ceresc...
Singurul obiect ceresc ce poate apărea pe neaşteptate, destul de aproape de Pământ pentru a fi numai într-o zonă relativ restrânsă, care se deplasează ghidându-i pe cei care îl urmează şi apoi se opreşte în loc, poate fi doar o nava spaţiala controlată de puterea inteligenţei. Într-un staul din Bethleem se născuse Isus. Detalii:
http://www.agero-stuttgart.de/REVISTA-AGERO/CULTURA/Steaua%20din%20Bethleem%20de%20Cristian%20Negureanu.htm

* Secretele Vaticanului: OZN-uri in Arta Veche (Video)...
- FILM: BIBLIA si OZN-urile...
-
Directorul Observatorului Astronomic al Vaticanului, George Coyne a purtat discutii despre extraterestrii cu personalul de la NASA, in februarie 2009:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2009/01/papa-va-publica-manualul-de-depistat.html