sâmbătă, 17 aprilie 2010

Activitatea vulcanului din Islanda s-a intensificat










- Potrivit Institutului Meteo britanic, Met Office, vulcanul încă mai erupe iar activitatea sa se intensifică, cel mai probabil. Norul de cenuşă se ridică la 9.000 de metri altitudine. Detalii:
http://www.realitatea.net/activitatea-vulcanului-din-islanda-s-a-intensificat_709476.html

* Erupţia vulcanului din Islanda ar putea dura câteva luni... Erupţia vulcanului din Islanda şi cutremurele din America anunţă începutul Apocalipsei…conform profeţiilor lui Edgar Cayce:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/04/eruptia-vulcanului-din-islanda-ar-putea.html
* O eruptie vulcanica aproape a exterminat omenirea:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2009/12/o-eruptie-vulcanica-aproape-exterminat.html
* Gazele toxice – cauza celei mai mari extinctii din istorie...
- I. Velikovsky, Ciocnirea Lumilor - Planeta X - Acum 3600 de ani:
" Traditiile multor popoare relateaza ca suprafata Pamantului a intrat in fuziune, si marea a inceput sa fiarba. Pamantul a explodat si lava s-a raspandit. Cartea sacra mexicana Popol Vuh, Manuscrisul Cakchiquel, Manuscrisul Troano spun ca lava a tasnit din toti muntii emisferei occidentale, in acelasi timp. Au aparut vulcani pe toata lungimea Cordilierei, in alte lanturi muntoase... s-au ridicat vulcani noi... Cartea sacra a mayasilor, Popol Vuh, spune ca zeul a rostogolit muntii si ca muntii inalti si mici s-au deplasat si s-au cutremurat... muntii s-au umflat de lava... Deformarea brutala a straturilor solului, ridicarea unor munti, seismele si zgomotul vulcanilor creau un vacarm infernal.":
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2009/02/descopera-gazele-toxice-cauza-celei-mai.html
* National Geographic News (19 noiembrie 2008): Exista materie neagra in Antarctica? - In timpul unei misiuni de cercetare care se desfasoara in Antarctica, o echipa de oameni de stiinta a capturat si masurat electroni cu o incarcatura neobisnuita, care ar putea indica prezenta unui MISTERIOS OBIECT ASTROFIZIC care bombardeaza Pamantul cu raze cosmice...
- "Planeta X exista" - cosmonaut Marina Popovich... Televiziunea Rusa despre Planeta X /Nibiru... Inregistrarile Marinei Ruse: OZN-uri in oceane:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2009/09/fost-gasit-cel-mai-calm-uscat-si.html
* NASA recunoaste existenta planetei X... Adaposturi anti-Apocalipsa:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/04/adaposturi-anti-apocalipsa.html