miercuri, 21 aprilie 2010

Tot mai multi vulcani vor erupe pe Terra










- In vreme ce efectele incalzirii globale au fost asociate, cu precadere, cu disparitia terenurilor agricole si, implicit, cu accelerarea crizei alimentelor la nivel planetar; cu cresterea nivelului marilor si oceanelor ca urmare a topirii ghetarilor sau cu criza apei potabile, un nou studiu realizat de cercetatorii universitatilor de geologie din Leeds si Reykjavik aduce in discutie un pericol pe care multi l-au trecut cu vederea pana in prezent... intensificarea eruptiilor vulcanice. Detalii:
http://www.descopera.ro/dnews/5987651-tot-mai-multi-vulcani-vor-erupe-pe-terra

* Este posibil sa erupa si vulcanul Katla, crede cercetatorul roman Gabriel Vasile... VIDEO: SkyNews (4/18/2010): OZN-uri in formatie de V deasupra norului vulcanic din Islanda:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/04/gabriel-vasile-cercetator-roman-este.html
* Activitatea vulcanului din Islanda s-a intensificat... O eruptie vulcanica aproape a exterminat omenirea... Gazele toxice – cauza celei mai mari extinctii din istorie:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/04/activitatea-vulcanului-din-islanda-s.html
* Erupţia vulcanului din Islanda şi cutremurele din America anunţă începutul Apocalipsei…conform profeţiilor lui Edgar Cayce... Vulcanii din Islanda si misterioasa Planeta a Zeilor (Nibiru, Eris):
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/04/un-alt-vulcan-ar-putea-paraliza-europa.html