sâmbătă, 31 iulie 2010

Congres Stiintific: Despre Sfarsitul Lumii












- Mai mult de 1.000 de fizicieni s-au reunit la Paris, intr-una din cele mai asteptate intalniri stiintifice. Este primul an in care li s-au alaturat si oameni de stiinta de la Centrul European de Cercetari Nucleare (CERN), de langa Geneva, acolo unde este in desfasurare proiectul celui mai mare accelerator de particule din lume... Dar exista si alte subiecte care ii preocupa pe cercetatori in zilele noastre. Toate privitoare la "sfarsitul lumii". Detalii:
http://www.ziare.com/magazin/cercetare/noi-teorii-despre-sfarsitul-lumii-1032530

* Exista viata dupa 2012?:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/07/exista-viata-dupa-2012.html
* O cometă uriaşă a lovit Neptun, în urmă cu 200 de ani... VIDEO Planeta Jupiter a fost lovită de un asteroid. Energia de impact e similară cu a câtorva mii de bombe atomice!... Cometă misterioasă sau coliziune între asteroizi? VEZI FOTO... NASA recunoaste existenta planetei X:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/07/o-cometa-uriasa-lovit-neptun-in-urma-cu.html
* Meteorit cazut in Marea Britanie... Un crater uriaş, făcut recent de un meteorit a fost descoperit în Egipt... Congresul american da legi pentru Apararea Planetara... Telescopul WISE a descoperit peste 25.000 de asteroizi...“Fratele geaman al Terrei va fi descoperit anul acesta”... Uluitoarea afirmatie apartine profesorului Michel Mayon, seful catedrei de astronomie al Universitatii din Geneva:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/07/meteorit-cazut-in-marea-britanie.html
* Dezastru ecologic in Golful Mexic: Noua scurgere de petrol, produsa din cauze naturale:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/07/dezastru-ecologic-in-golful-mexic-noua.html
* Câmpuri magnetice misterioase pe Mercur din cauza Soarelui... NASA: Se apropie Furtuna Solara Suprema... ar putea aduce sfarsitul tehnologiei... Oamenii de stiinta sunt derutati de contractia neobisnuita a termosferei, cea mai mare din ultimii 43 de ani:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/07/campuri-magnetice-misterioase-pe-mercur.html
* NOAA: 2010, cel mai cald an pentru planeta... Pentagon/NASA: Incalzire Globala/Racire Globala... Usa Today: The Day After Tomorrow ar putea deveni realitate... FILM: The Day After Tomorrow (subtitrare romana)... Dovezile stiintifice indica o racire globala care va dura cateva decenii... National Geographic (December 24, 2009): Polul Nord magnetic se deplaseaza spre Sud:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/07/noaa-2010-cel-mai-cald-pentru-planeta.html