marți, 22 martie 2011

Religia ar putea să dispară în 9 ţări, susţin fizicienii













- Un studiu efectuat în 9 ţări, pe baza datelor colectate în recensăminte, susţine că religia urmează să dispară.
De-a lungul timpului, numărul persoanelor fără afiliere religioasă a crescut vertiginos, arată studiul. Introducerea datelor într-un model matematic complex arată că rezultatul acestei tendinţe va fi dispariţia religiei în ţările studiate. Detalii:

* Extraterestrii si Iisus de pe alta planeta... VIDEO: OZN-uri la rastignirea lui Iisus - imagini incredibile pe o icoana veche de aproape o mie de ani... OZN-ul din tabloul “Botezul lui Hristos" al pictorului flamand Gelder... FILM: Biblia si OZN - urile... Directorul Observatorului Astronomic al Vaticanului, George Coyne a purtat discutii despre extraterestrii cu personalul de la NASA, in februarie 2009... Secretele Vaticanului: Navele lui Mesia (Foto/Video)... Un rabin in varstă de 108 ani prezice venirea lui Mesia in zilele noastre…si e vorba de Isus Cristos!:
* Credinta in OZN-uri – Religia viitorului?... Biblia este plină de OZN-uri? VIDEO... Cum a despărţit Moise Marea Roşie, un fapt explicat de oamenii de ştiinţă... Astronauţii antichităţii... Suntem copiii extraterestrilor? Originea extraterestra a vietii pe Pamant: