joi, 7 aprilie 2011

Un nou cutremur devastator de până la 8 grade posibil în Japonia (seismologi)











- Seismologii din Sahalin (Extremul Orient rus) consideră probabilă repetarea cutremurului din 11 martie în apropierea coastei Japoniei, care ar putea provoca un nou tsunami, relatează joi agenţia ITAR-TASS. Detalii:

- Coreea de Sud: Zeci de şcoli închise de teama ploilor radioactive - Zeci de unităţi şcolare din Coreea de Sud şi-au suspendat acitvitatea, joi, timp în care autorităţile încearcă să liniştească populaţia privind temerile de ploi care aduc materiale radioactive de la centrala nucleară Fukushima, din Japonia, scrie AFP. Detalii:

* Specialiştii au detectat plutoniu în sol, în cinci zone de la Fukushima... Miezul reactorului 3 de la Fukushima, deteriorat. Nivelul de radiaţii a depăşit preconizările... Congres Stiintific: Despre Sfarsitul Lumii... 1.000 de fizicieni s-au reunit la Paris... iulie 2010... National Geographic (November 19, 2008): "Un Misterios Obiect Astrofizic bombardeaza Pamantul cu raze cosmice... VIDEO: OZN-uri filmate lângă reactoarele nucleare din Fukushima?:
* Provoaca Dumnezeu dezastrele naturale?... BIBLIA SI PLANETA X: