duminică, 3 aprilie 2011

A fost descoperit primul portret al lui Iisus, ascuns într-o peşteră timp de 2.000 de ani












- Printre cele 70 de cărţi de metal descoperite într-o peşteră din Iordania, s-ar afla şi un portret al unui bărbat tânăr, cu barbă şi cu păr lung, ondulat, cu o coroană de spini pe cap, despre care se crede că este Iisus. Dacă este original, acesta ar putea fi primul portret al lui Iisus Hristos, poate chiar creat în timpul vieţii sale de către cei care îl cunoşteau. Detalii:

* Extraterestrii si Iisus de pe alta planeta... VIDEO: OZN-uri la rastignirea lui Iisus - imagini incredibile pe o icoana veche de aproape o mie de ani... OZN-ul din tabloul “Botezul lui Hristos" al pictorului flamand Gelder... FILM: Biblia si OZN - urile... Directorul Observatorului Astronomic al Vaticanului, George Coyne a purtat discutii despre extraterestrii cu personalul de la NASA, in februarie 2009... Secretele Vaticanului: Navele lui Mesia (Foto/Video)... Un rabin in varstă de 108 ani prezice venirea lui Mesia in zilele noastre…si e vorba de Isus Cristos!:
* Credinta in OZN-uri – Religia viitorului?... Biblia este plină de OZN-uri? VIDEO... Cum a despărţit Moise Marea Roşie, un fapt explicat de oamenii de ştiinţă... Astronauţii antichităţii... Suntem copiii extraterestrilor? Originea extraterestra a vietii pe Pamant: