miercuri, 22 decembrie 2010

Mos Craciun este extraterestru












- Care e legătura dintre Moş Crăciun şi extratereştri? Există vreo una? Ia să analizăm puţin… Oficial, guvernele lumii nu recunosc prezenţa lor. Dar atât ştiinţa (cât şi religia, inclusiv Vaticanul) nu resping existenţa lor...ce-s cu spiridusii lui Mos Craciun? Spiridusii sunt spirite pagane mentionate in folclor. Detalii:

- Ce nu stiai despre Craciun - Prejudecati, sacrificii in numele zeilor si rituri pagane. Multi nu ne-am gandit ca de aici vine Craciunul. Craciunul reprezinta, de fapt, un amestec de influente din ritualurile pagane, Biblie, sfinti, regi si scriitori. Detalii:

* Enigma nasterii lui Isus... Putini stiu ca nu s-a născut pe 25 decembrie... ziua de nastere a Mantuitorului a fost fixata in anul 525 d.Hr., de catre calugarul Dionysius Exiguus... a fost aleasa pentru a se suprapune peste o sarbatoare pagana... inchinata lui Deus Solus Invictus sau Apollo-Helios… cercetatorii se intreaba daca Steaua de la Bethleem a fost un miracol, un fenomen astronomic, o supernova, ba chiar un OZN... Secretele Vaticanului: Navele lui Mesia (FOTO/VIDEO):