marți, 14 decembrie 2010

Descoperirea secolului: Universurile extraterestre?













- Daca se confirma, aceasta va fi descoperirea secolului XXI. Sir Roger Penrose, fizician la Universitatea din Oxford, a sustinut initial ca a gasit dovezi ale unui Big Bang nesfarsit. Replica la teoria lui este cu adevarat o noutate.
Un alt om de stiinta care a contibuit la descoperire este Vahe Gurzadyan, de la universitatea din Erevan, informeaza Daily Galaxy. Detalii:

* NASA vrea sa demonstreze existenta universurilor paralele (Video)... Descoperirea care demonstrează că există Universurile paralele şi sunt posibile călătoriile în timp... Călătoria în timp şi teleportarea în experimentul Montauk… In noua sa lucrare Physics of the Impossible, fizicianul Mikio Kaku vorbeste despre calatoriile in timp, pe care le vede posibile in urmatoarele decenii... LHC ar putea demonstra existenta unui univers paralel... VIDEO: Creatura ciudata inregistrata in timpul unui interviu TV Live – America de Sud (8 august 2010)... Cele mai celebre şi mai reale 9 fotografii cu fantome din lume... VIDEO: Masina fantoma urmarita de politistii americani din Long Island... Acceleratorul de particule de la CERN a recreat condiţiile care au existat după Big Bang... Universul a fost creat în laborator, susţine un astronom britanic: