duminică, 26 decembrie 2010

Previziuni trasnite - OZN-uri gigant vor ajunge pe Pamant in 2012












- Trei OZN-uri gigant vor ajunge pe Pamant in 2012, potrivit unui comunicat venit din partea unei organizatii care este specializata in cautarea extraterestrilor (SETI). Detalii:
http://www.ziare.com/magazin/ozn/previziuni-trasnite-ozn-uri-gigant-vor-ajunge-pe-pamant-in-2012-1064614

* O flota extraterestra paraseste Terra. Imaginile apartin NASA si nu sunt trucate (video)... Serviciile secrete si extraterestrii – povestea unor relatii nerecunoscute... Video: Reagan, Rusia, Scutul antiracheta si Zeii Astronauti... Mihai Gorbaciov a fost primul si ultimul lider national care a recunoscut chestiunea obiectelor zburatoare neidentificate in Rusia...OZN-uri în New York, în ziua prezisă de un ofiţer în rezervă (VIDEO)...Un fost ministru canadian vorbeste despre extraterestri...Ascunde NASA existenta extraterestrilor?... Ofiţeri americani: Armata SUA, sabotată de extratereştri (VIDEO)... Presedintii SUA si OZN-urile...Dumitru Prunariu: 9 OZN-uri au survolat baza de la Kogălniceanu...General Emil Strainu - ''Fenomenul OZN si Serviciile Secrete'':
* Suntem copiii extraterestrilor? Originea extraterestra a vietii pe Pamant... Francis Crick, laureat al premiului Nobel pentru descoperirea ADN-ului, în lucrarea „Viata însasi, originea si natura ei” a afirmat ca „viata pe Pamânt a fost adusa aici de microorganisme de pe alta planeta indepartata, microorganismele calatorind in corpul unei nave spatiale trimise pe Pamânt de o civilizatie superioara, care s-a dezvoltat in alta parte, cu citeva miliarde de ani in urma”... FILM (National Geographic): Extraterestrii Pe Pamant ?...FILM: Darwin (English) - Prabusirea teoriei evolutioniste (subtitrare romana)... FILM (National Geographic): Extraterestrii Pe Pamant ? - Paleoastronautii - ( subtitrare romana )...FILM: Chariots of the GODS (Erich von Daniken)... FILM (History Channel): Ancient Aliens (2009)... Ne-au vizitat extraterestrii inca din trecutul indepartat?: