vineri, 4 februarie 2011

Ayatolahul Ali Khamenei: Revolta din Egipt e o miscare de eliberare islamica - Armata egipteana sa se concentreze pe dusmanul sionist














Foto: en.wikipedia.org

- "Revolta din Egipt este o miscare de eliberare islamica", a declarat vineri liderul religios suprem de la Teheran, ayatolahul Ali Khamenei, citat de Reuters. In timpul slujbei de vineri, transmise in direct de televiziunea de stat iraniana, el le-a cerut egiptenilor "sa se uneasca in jurul religiei", cerand totodata armatei din Egipt "sa se concentreze pe dusmanul sionist". Detalii:

- Fost ambasador american: Daca Mubarak va cadea, Israelul trebuie sa bombardeze Iranul - Prabusirea regimului lui Hosni Mubarak va accelera calendarul prevazut pentru un atac impotriva instalatiilor nucleare ale Iranului, a declarat un fost ambasador al SUA la Natiunile Unite, preluat de RawStory. John Bolton a spus ca oficialii israelieni vor actiona rapid pentru a ataca Iranul, deoarece Mohamed ElBaradei, fostul director al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (IAEA) si actualul lider al opozitiei de la Cairo, a ascuns ani de zile dovezi despre programul nuclear al Iranului. Detalii:

* Lider islamist: Egiptenii ar trebui să se pregătească de război cu Israelul... Fidel Castro se teme de un razboi nuclear... Medvedev: "Cred ca este posibil sa inceapa al treilea razboi mondial"... Medvedev: "Un atac israelian asupra Iranului ar putea duce la un război nuclear... Codul lui Nostradamus si Biblia despre al Treilea Razboi Mondial... Un rabin în vârstă de 108 ani prezice venirea lui Mesia în zilele noastre…şi e vorba de Isus Hristos!: