joi, 17 februarie 2011

NASA: Exploziile solare vor paraliza Pământul în 2013










- Soarele şi-a aprins fitilul. Ne pregăteşte o serie de explozii care vor paraliza Pământul. Sunt previziunile sumbre ale cercetătorilor de la NASA, care anunţă că în 2013 vom fi martorii unui adevărat tsunami solar. Prima explozie a avut loc acum două nopţi şi a fost cea mai mare din ultimii patru ani. Detalii:

* Efectele exploziei solare, asteptate maine. Comunicatii intrerupte in China... Ministrul britanic al Apărării: "Exploziile solare ar putea paraliza Marea Britanie"... Furtuna Solara - Potrivit astronomilor de la NASA, unda de soc care ar urma sa loveasca Pamantul in 2012 sau 2013 va avea forta a 100 de milioane de bombe cu hidrogen:
* Fizicianul Dr. Michio Kaku la Fox News oferind informatii referitoare la o furtuna solara cu un maxim in anul 2012... Adaposturi anti-Apocalipsa... NASA recunoaste existenta planetei X... Dovezi Ecologice ale Trecerilor Anterioare ale Planetei X... New Scientist (30 noiembrie 2009): Orase Scufundate - Miturile si Secretele Adancului...
- Romania, ocolita de apocalipsa din 2012... va supravietui si se va transforma intr-un focar spiritual mondial, potrivit unei profetii facute de evanghelistul crestin indian Sadhu-Sundar Singh... Clarvazatoarea Vanga: "In Romania apare un Mesia"... Un rabin în vârstă de 108 ani prezice venirea lui Mesia în zilele noastre…şi e vorba de Isus Hristos!:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/12/ce-va-fi-in-2012-cu-siguranta-un-nou.html
* Tyche, cea mai mare planetă a sistemului nostru solar?... Tyche = Nemesis = Planeta X ... In mitologia Greaca Tyche era sora lui Nemesis (alt nume pentru Planeta X/Hercolubus/Nibiru)... National Geographic News (19 noiembrie 2008):Exista materie neagra in Antarctica? - In timpul unei misiuni de cercetare care se desfasoara in Antarctica, o echipa de oameni de stiinta a capturat si masurat electroni cu o incarcatura neobisnuita, care ar putea indica prezenta unui MISTERIOS OBIECT ASTROFIZIC care bombardeaza Pamantul cu raze cosmice: