vineri, 4 februarie 2011

FANTOMA UNUI CALARET AL APOCALIPSEI A APARUT IN LUPTELE DE STRADA DIN EGIPT













- Pare de domeniul fantasticului. Insa o televiziune serioasa a captat pe o inregistrare a revoltelor din Egipto imagine ce pare fantoma unui calaret. Ce trece prin mijlocul demonstrantilor. Si nu numai ca trece, dar pare ca-i si supravegheaza. Egiptul a fost totdeauna un taram al misterelor, spun reporterii de la MSNBC, care au surprins joi noapte imaginile respective. Detalii:

* Expertii in paranormal au fost invinsi de fantomele piromane... 12 oameni s-au aruncat pe fereastră convinşi că l-au văzut pe diavol, în Franţa... VIDEO: Creatura ciudata inregistrata in timpul unui interviu TV ...Live – America de Sud (8 august 2010) ... Printesa Norvegiei poate vorbi cu mortii... Paranormalul şi Poliţia Română... Cele mai celebre şi mai reale 9 fotografii cu fantome din lume... VIDEO: Masina fantoma urmarita de politistii americani din Long Island... Descoperirea care demonstrează că există Universurile paralele şi sunt posibile călătoriile în timp... LHC ar putea demonstra existenta unui univers paralel... FILM: Paranormal Activity (Subtitrare Romana)... Video: Fantoma filmata in China:
* Un rabin în vârstă de 108 ani prezice venirea lui Mesia în zilele noastre…şi e vorba de Isus Hristos!... Secretele Vaticanului: OZN-uri in Arta Veche (VIDEO)... FILM: BIBLIA si OZN-urile:
* Codul lui Nostradamus: Al Treilea Razboi Mondial:
* Biblia si Al Treilea Razboi Mondial - Imparatia de 1000 de ani: