sâmbătă, 25 iulie 2009

Conspiraţii celebre (1): Experimentul PhiladelphiaOamenii au avut întotdeauna o înclinaţie către conspiraţii, iar civilizaţia umană nu a dus lipsă de incidente neelucidate în ultima sută de ani. REALITATEA.NET vă aduce o colecţie a celor mai cunoscute şi dezbătute teorii conspiraţioniste. Primul episod vă prezintă Experimentul Philadelphia.... La data de 22 iulie, la ora 9 a.m., 1943, generatoarele de pe U.S.S. Eldridge au fost pornite şi a început să se formeze un câmp magnetic uriaş. O ceaţă verde a învăluit nava, ascunzând-o vederii. Detalii:

* Aceeasi "ceata" - anomalii magnetice, trecerea intr-o alta dimensiune - ca in Experimentul Philadelphia, apare si in Triunghiul Bermudelor, facind sa dispara avioane, nave etc.
O zona asemanatoare cu o "ceata neagra" este "Triunghiul Bermudelor" din Marea Neagra. Detalii:
* Recentele dezvaluiri (Russia Today - 21 Iulie, 2009) ale marinei ruse afirma ca multe OZN-uri apar din oceane. Grupul de cercetare a inregistrarilor datând din perioada sovietica a fost condus de catre adjunctul comandantului marinei, Amiralul Nikolay Smirnov: http://cristiannegureanu.blogspot.com/2009/07/russian-navy-ufo-records-say-aliens.html