luni, 20 iulie 2009

Descopera: Ce se afla in padurea Baciu?
In inima Ardealului, intr-o zona cu aparenta atemporala, se gaseste, probabil, cel mai misterios loc din Romania. Multa cerneala a curs pe margine subiectului padurii Hoia-Baciu, la fel cum multi pasi ai curiosilor au strabatut aceasta poarta intre lumi, in speranta surprinderii unei farame de paranormal. Unii dintre ei au avut intr-adevar parte de experiente inexplicabile care provoaca fiori reci chiar si celor curajosi. Cercetatorii nu au incotro si ridica neputinciosi din umeri, lasand loc liber celor mai diverse speculatii care inflacareaza imaginatia amatorilor de fenomene paranormale. Detalii:

* Conform Bibliei "Dumnezeu" este un plural = Elohim (In sumeriana = Anunnaki) = Locuitorii Planetei X. O parte dintre ei locuiesc printre noi in "Lumi paralele" fiind realizatorii unor fenomene paranormale / minuni (deocamdata!) din toate colturile lumii. Prezenta lor pe Pamant a fost continua de sute de mii de ani.... BIBLIA = CARTE DE STIINTA... Astronautii antichitatii... De vorba cu zeii... OZN - Dosarele Vaticanului... Navele lui Mesia... La Fatima au fost OZN-uri:
-
FILM (National Geographic): Extraterestrii Pe Pamant ?:
-
* Ciobanul Petrache Lupu a povestit că Dumnezeu i s-a arătat de mai multe ori:
* Ziua: O fantoma filmata de un pusti de 12 ani! (VIDEO):
* Fantomă, surprinsă de camerele de supraveghere ale unui mall din Chile (VIDEO)... Un inger i-a salvat viata... Ziua: Extraterestrii sunt printre noi!... CNN: Fantoma lui Michael Jackson la Neverland (Video):