marți, 7 iulie 2009

FILM: Journey to the Hollow Earth (Pamantul Gol in interior - subtitrare romana)
FILM: Journey to the Hollow Earth (Pamantul Gol in interior - subtitrare romana):
http://video.google.com/videoplay?docid=2187881590727047595&q=source%3A008715925024300045418&hl=en

International Society for a Complete Earth - Welcome to the official web site for the International Society for a Complete Earth. Your interest is shared by thousands of individuals all over the globe in their quest to understand "The Hollow Earth Theory."
http://www.hollow-earth.org/welcome.html

* LiveScience: Huge 'Ocean' Discovered Inside Earth
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2009/03/livescience-huge-ocean-discovered.html
* JOURNEY TO THE CENTRE OF THE EARTH:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2008/10/journey-to-centre-of-earth.html

* Un documentar interesant care abordeaza pentru prima data, intr-un mod coerent, teoria Pamantului Gol In Interior. Se face o trecere in revista a istoriei, mitologiei si folclorului pe aceasta tema. Se ridica la fileu intrebari provocatoare, incitante, care pe mine, cel putin m-au facut mai sceptic referitor la teoria oficiala. Pana la urma ce stiu cu adevarat oamenii de stiinta despre centru pamantului? Nu fac altceva decat sa speculeze. Au credinte si dogme, dar nici o dovada clara ca Pamantul are un miez de fier topit. Cele mai adanci foraje nu au depasit cativa zeci de km. Crusta Pamantului are aprox 6000 km (diametrul Pamantului este de 12 756 km. De ce am desconsidera alte teorii si credinte? De ce am crede doar dogmele si credintele religiei numite Stiinta?...
*
GENERALUL EMIL STRAINU DESPRE TEORIA PAMANTULUI GOL IN INTERIOR:
"Am vazut filme si poze mult mai 'spectaculoase' decât cele care au fost date public, dar care nu sunt date în circulatie. M-as referi acum la filmul si pozele facute despre intråndul de la Polul Sud care sunt facute din sateliti. Toate statele care au sateliti si au avut ca zona de cercetare Polii, au putut fotografia si filma acest intrând care este o realitate!":
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2009/06/general-emil-strainu-fenomenul-ozn-si.html
* CALATORIE SPRE CENTRUL PAMANTULUI
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2008/10/calatorie-spre-centrul-pamantului.html