sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Conspiratii celebre (24): Luna este goală şi mai veche decât sistemul solar










Luna ne-a fascinat mereu, chiar dacă o vedem constant. Există însă o teorie interesantă care afirmă că satelitul nostru natural este mai mult decât se crede şi se susţine în cercurile ştiinţifice. „Luna este goală” este probabil una dintre cele mai interesante teorii care a reapărut constant în ultima sută de ani. Detalii:
http://www.realitatea.net/realitatea-net-va-prezinta-conspiratii-celebre--episodul-24--luna-este-goala-si-mai-veche-decat-sistemul-solar_697608.html

*
Si Pamantul este GOL in Interior... General Emil Strainu:"Am vazut filme si poze mult mai 'spectaculoase' decât cele care au fost date public, dar care nu sunt date în circulatie. M-as referi acum la filmul si pozele facute despre intråndul de la Polul Sud care sunt facute din sateliti. Toate statele care au sateliti si au avut ca zona de cercetare Polii, au putut fotografia si filma acest intrând care este o realitate!"... Calatorie spre centrul Pamantului (FOTO):
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2008/11/generalul-emil-strainu-despre-teoria.html


* Cercetatorii indieni detecteaza viata pe Luna... Cantităţi mari de apă au fost descoperite pe Lună... Ascunde NASA existenta ruinelor de pe Luna?... Fotografii secrete atesta teoria conspiratiei? (FOTO):

http://cristiannegureanu.blogspot.com/2009/12/cercetatorii-indieni-detecteaza-viata.html
* Alte Conspiratii celebre:
Extraterestrii sint peste tot dar guvernele tac din gura... Misterele Triunghiului Bermudelor... Evanghelia după Isus şi evangheliile gnostice:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2009/12/conspiratii-celebre-21-evanghelia-dupa.html