marți, 12 ianuarie 2010

Google Earth confirma prabusirea unui meteorit mitic in Australia















Urmarind o legenda din mitologia aborigenilor australieni, cercetatorii au descoperit un crater produs de prabusirea unui meteorit, in urma cu mai multe milioane de ani... astrofizicianul Duane Hamacher, de la Universitatea Macquarie, din Sydney, a identificat zona de impact... descoperirea unor cratere mai "tinere", produse acum 4.000 de ani. Detalii:
http://www.ziare.com/lifeshow/magazin/01-12-2010/google-earth-confirma-prabusirea-unui-meteorit-mitic-in-australia-986780#adaugare-comentariu

* Dr. Immanuel Velikovsky, Ciocnirea lumilor (acum aproximativ 3600 de ani): "Traditiile poporului peruvian... oceanul si-a parasit tarmurile si, cu un zgomot cumplit, s-a abatut asupra uscatului... Ploaia de meteoriti si de foc care cadea din cer, norii foarte josi de praf exogen si deplasarea punctelor cardinale au facut sa se creada ca cerul se prabusise. Vechile popoare din Mexic evocau o epoca a lumii care a fost lovita mortal de prabusirea cerului... Strabo relateaza, citandu-l pe Ptolemeu, fiul lui Lagos, generalul lui Alexandru si intemeietorul dinastiei egiptene care ii poarta numele, ca Alexandru i-a intrebat pe celti, locuitori de pe malurile Adriaticii, de ce se temeau ei cel mai mult. Iar acestia i-au raspuns ca lor le era teama doar sa nu le cada cerul in cap...":
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2009/01/realitatea-tv-despre-dovezile-unei.html
* COTIDIANUL: Congresul SUA se teme de asteroizi - Parlamentarii americani acuza NASA, pe un ton alarmant, ca se ocupa prea putin de monitorizarea asteroizilor ce ar putea lovi Pamintul... "Vorbim de o cheltuiala minima in comparatie cu costul unei astfel de pagube. Pina la urma, poate fi distrusa chiar intreaga planeta", a declarat congresmanul republican Dana Rohrabacher:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2009/11/minge-de-foc-pe-cerul-sua-video.html